Izlet s kajaki na reki Vipavi z Onnose Adventures

Zmenek v naravi

V maju vsem parom nudimo kajakaški izlet po reki Vipavi in Soči, ki se bo zaključil s kosilom (ali večrjo) v restavraciji Termika. To je odlična priložnost za zmenek, popestritev ali oddih od hitrega tempa življanja, ki smo mu priča. Pridite in se predajte lepotam Vipavske doline ali Posočja, uživajte v dvoje in pišite zgodobo, ki vama bo za vedno ostala v lepem spominu. To je lahko tudi lepo darilo za vašega partnerja/ico 😉

Čistilna akcija

Vipavska dolina je, še posebej v zimskih mesecih, izpostavljena najbolj slavnemu vetru tukaj – burji. Le-ta lahko preseže tudi 150 km/h. To se pozna tudi na nabrežinah rek, kjer se v veje grmičevja in ob vodnega rastja ulovi marsikaj. Ker si v Onnose Adventures želimo in prizadevamo za čisto okolje, smo se odločili, da bomo sodelovali v čistilni akciji, ki jo organizira RD Vipava.

Tudi vi ste lahko del te čistilne akcije.

Pomagate lahko na kopnem ali na vodi. Kako na vodi? Nekateri predeli so težji za očistit, saj veje segajo nad vodo. Tukaj nastopimo mi. Na čistilno akcijo se odpravljamo s kajaki.
Vsaka pomoč nam bo prav prišla, zato ste lepo vabljeni, da se nam pridružite. Čistilna akcija bo tudi lepa oblika druženja in preživljanja prostega časa v naravi.